Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 3 de d'octubre del 2011 | 18:57
Notícia · Euskal Herria

ETA accepta col·laborar amb la Comissió de Verificació de l'alto el foc

Ekin, per la seva banda, anuncia la seva dissolució en consonància amb el gir radical de l'esquerra abertzale.

Després que es fes oficial la constitució de la Comissió de Verificació de l'alto el foc que va declarar ETA el passat gener, l'organització armada ha emès un nou comunicat en què ha mostrat la seva disposició ha col·laborar amb la citada comissió. El grup, format per cinc experts de llarga trajectòria en aquest tipus de conflictes, durà a terme exclusivament una tasca tècnica de verificació, obviant valoracions polítiques. En el comunicat, publicat a les edicions digitals de Gara i Berria,  ETA saluda també l'arribada d'aquesta Comissió, formada després de la negativa dels estats espanyol i francès ha dur a terme la verificació.

D'altra banda, Gara també s'ha fet ressò de la dissolució d'Ekin. L'organització, afirma el diari, s'ha dissolt com a resultat d'un "debat molt profund que va començar ja en la primavera i que deriva del canvi radical d'estratègia adoptat per l'esquerra abertzale".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat