Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 13 de d'octubre del 2011 | 18:15
Notícia

El feixisme es concentra a Montjuïc...

Un miler d'ultradretans hi van acudir amb motiu del 12-O. El concert neonazi organitzat posteriorment va acabar amb ferits i la identificació del número 1 de PxC de Cornellà.

Sergio Serralvo, al costat d'un mosso antiavalots (ACN)

El feixisme ha tornat, un 12 d'octubre més, a concentrar-se a Montjuic per homenatjar la bandera espanyola. Un miler d'ultradretans va acudir a la concentració, marcada pels reiteratius parlaments demanant la supressió de les autonomies o l'expulsió de tots els immigrants que "no siguin estrictament necessaris". Les carregues contra l'independentisme i la presència de banderes franquistes també van ser presents entre la fauna assistent a l'acte.

D'altra banda, el líder de Democracia Nacional, Manuel Canduela, va afirmar que el concert neonazi que havien de celebrar les joventuts de la formació ne se celebraria a Sabadell, sinó a Barcelona, a causa de la polèmica generada a la capital vallesana. El lloc escollit fou finalment el bar 'The other place'. L'acte va acabar amb incidents després que un grup de manifestants antifeixistes es dirigissin al local. Entre els presents al local, els Mossos d'Esquadra van identificar el número 1 de Cornellà de Plataforma per Catalunya,  Sergio Serralvo Ramírez.

La CUP denuncia la "impunitat" amb què actuen els grups feixistes a la ciutat
En un comunicat, la CUP de Barcelona ha lamentat la "impunitat" amb què actuen aquest tipus de grups a Barcelona per culpa de la "passivitat de les institucions". La formació, que ha lamentat el "doble raser" que, al seu parer, aplica la Conselleria d'Interior entre aquest tipus de grups i els moviments socials, ha recordat que el local on es va celebrar el concert és "el lloc de reunió dels 'Hell's Angels', organització criminal suposadament desarticulada l'any 2007 per tràfic de drogues i d'armes". La formació municipalista ha explicat que "en aquella operació policíaca s'hi van intervenir  diverses pistoles, armes llargues, armilles antibales, espases, navalles, matxets, punys americans, defenses elèctriques i diversos estris molt contundents", fet pel qual ha exigit a l'Ajuntament el "tancament immediat" del local.

La CUP ha exigit també "que es denegui l'autorització d'aquest tipus d'actes, com també que s'aturi la repressió i la criminalització dels grups antifeixistes que dia a dia planten cara a les agressions feixistes".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat