Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 22 de d'octubre del 2010 | 16:14
Notícia · Cultura

Pa Negre desborda les previsions de recaptació a la primera setmana

Barcelona · Una de les millors pel·lícules del cinema català. Així s'està donant a conèixer Pa Negre, l'estrena cinematogràfica de la darrera setmana que, a més, ha aconseguit unes xifres de recaptació econòmica sorprenents. L'estrena de Pa Negre, el darrer llargmetratge d'Agustí Villaronga, aquesta passada setmana ha assolit, segons dades de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, 28.000 espectadors des que va estrenar-se i s'ha situat, d'aquesta manera, entre les 10 pel·lícules més vistes del cap de setmana.

A través d'un espectacular fenomen boca-orella entre el públic i d'una adaptació curosa i treballada de l'obra literària d'Emili Teixidor, Pa Negre s'ha exhibit a 75 sales de l'estat amb un èxit més que notable que ha provocat que la pel·lícula de Villaronga hagi estat una de les estrenes més rendibles d'aquesta setmana.

El llargmetratge, produït per Isona Passola, explica de manera continguda i sòbria el triomf del mal sobre la bondat i la innocència a través del relat tràgic de l'Andreu, un noi que haurà de sobreviure en un món d'adults que encara desconeix. Pa Negre  ja va ser premiada a Sant Sebastià on va tenir una molt bona acollida per part del públic i va aconseguir la Concha de Plata a la millor interpretació femenina.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat