Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de març del 2010 | 16:53
Notícia · Cultura

"País Valencià, segle XXI. Sud enllà": la mirada de vint-i-un intel·lectuals sobre el País Valencià

Barcelona · El punt de vista de vint-i-un escriptors, periodistes i intel·lectuals, d'entre els quals se'n destaquen Enric Juliana, Salvador Cardús, Ramon Floch, Josep Gifreu, Agustí Colomines i Josep María Castellet, han estat recollits al monogràfic "País Valencià, segle XXI. Sud enllà. El País Valencià vist des de Catalunya". De lectura recomanada, el llibre és un interessant recull d'articles de destacades personalitats dels Països Catalans sorgit d'una proposta de debat propiciada per la plataforma Valencians pel canvi i publicada per la Universitat de València.

El llibre, que ha tingut una notable incidència al món polític i social d'aquest país, és la continuïtat d'un primer llibre que també va generar molta expectativa: "País Valencià, segle XXI. Vint-i-una reflexions crítiques". El gran èxit d'aquest recull d'opinions i reflexions dels mateixos valencians sobre el País Valencià, constatat amb nombroses presentacions arreu del país i l'establiment d'una pàgina web pròpia, ha propiciat l'edició de "País Valencià, segle XXI. Sud enllà. El País Valencià vist des de Catalunya", que mostra diverses visions -provinents de la Sènia en amunt- sobre la realitat valenciana i les relacions establertes entre el Principat i el País Valencià, dos territoris tan units lingüísticament i cultural.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat