Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 1 de d'octubre del 2009 | 15:22
Notícia · Cultura

Transfer explica Catalunya al món

Barcelona · Una revista de revistes. Així ha definit la nova publicació Transfer el seu director, Carles Torner, una nova revista editada íntegrament en un anglès d'alta qualitat per l'Institut Ramon Llull i la Universitat de València, que pretén ser una porta catalana a la resta del món. Amb l'objectiu d'apropar, d'aquesta manera, la cultura i el pensament dels Països Catalans

al panorama internacional, Transfer ha estat presentada aquesta setmana a la seu balear de l'Institut Ramon Llull. L'acte ha estat presidit per la directora adjunta de l'IRL, Fanny Tur, i comptat amb l'assistència i col·laboració de Damià Pons, Salvador Cardús i Isidor Mari, tots membres del consell de redacció.

Cada edició de la revista comptarà amb la col·laboració d'un artista emergent o significatiu de la cultura catalana per il·lustrar les seves pàgines, i estarà formada per articles de periodistes i col·laboradors com Neus Campillo, Salvador Cardús o Josep M. Muñoz. Els primers tres números de Transfer han comptat amb obra gràfica d'Antoni Tàpies, Artur Heras, Toni Catany i, en la seva darrera edició, Jaume Plensa.

Aquesta publicació, per tant, pretén ser una finestra oberta en uns temps de globalització cultural on és dificil que les cultures minoritàries no siguin absorbides per les que predominen arreu. Transfer, en la seva funció de projecció catalana a l'exterior, recull els principals debats intel·lectuals contemporanis, prèviament publicats en revistes catalanes, amb la intenció de difondre el pensament contemporani d'expressió catalana i afavorir el diàleg amb l'exterior.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat