Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 13 de d'octubre del 2011 | 18:39
Notícia

... i prepara una manifestació contra Òmnium el 22 d'octubre

L'ha convocada la Falange davant la seu de l'entitat, a la que acusa de ser "l'avançada del separatisme des de fa 50 anys" i de "paràsits".

La 'Falange Española' va aprofitar la celebració del 12-O a Montjuïc per fer una crida a la manifestació que ha convocat contra Òmnium Cultural. La formació franquista va informar de la marxa, que se celebrarà el proper 22 d'octubre davant la seu de l'entitat, al carrer Diputació de Barcelona. A la convocatòria de la Falange es defineix Òmnium com "l'avançada del separatisme des de fa 50 anys, que es dedica a fomentar l'odi a tot allò espanyol però viu dels nostres impostos", a més de titllar els seus integrants de "paràsits".

La darrera 'gran' convocatòria del grupuscle fou la concentració contra la consulta sobre la independència que es va celebrar a Arenys de Munt, en què no van arribar al centenar de manifestants. La concentració, però, va ajudar a donar més impacte mediàtic a una iniciativa que s'escamparia arreu del Principat i esdevindria una de les mobilitzacions socials més importants de la història recent del país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat