Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 8 de de maig del 2014 | 19:07
Llibres / revistes

La sortida del laberint

Què pot aprendre Catalunya del fet que, malgrat l'abast internacional de la bombolla immobiliària, només Espanya i Irlanda patissin una follia constructora que n'ha disparat les xifres d'atur? Per què les Balears, la comunitat que ha creat més llocs de treball, és també la que ha creat més aturats? Per què el País Basc, que ha generat poca ocupació, té menys atur ara que fa vint anys?

La sortida del laberint, monogràfic de Miquel Puig, intenta donar resposta a aquestes preguntes i d'altres preguntes, així com despullar els tòpics sobre la crisi: la cobdícia dels banquers, la crisi financera, la bombolla immobiliària i la regulació laboral.

A partir de l'anàlisi de les trajectòries dels diferents països de l'Europa occidental i de les diverses comunitats autònomes, La sortida del laberint mostra que hi ha dos models de societat: les que creen els llocs de treball que necessiten i les que creen molts llocs de treball però, paradoxalment, tenen cada cop més atur.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat