Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 25 de de febrer del 2011 | 16:13
Llibres / revistes

Els mandarins

Mandarins

l'arquer · Quan el poder es dilueix i s’amaga, només queden a la vista els mandarins. Des d'aquesta premissa, Rafel Nadal treu suc de la seva posició privilegiada -la que atorga la pràctica del periodisme i la direcció d’una de les capçaleres més importants de Catalunya- per relatar els moments íntims i reveladors d’algunes d’aquestes personalitats de l’àmbit polític, empresarial i cultural de dins i fora de Catalunya.



Els mandarins és, doncs, la seva visió personal d’unes figures poderoses amb qui ha passat estones llargues i intenses. Des de presidents de la Generalitat fins a polítics que mouen els fils a l’ombra, passant per empresaris destacats o membres de la família reial espanyola, Nadal desvela detalls de la personalitat més desconeguda i singular d’aquests “mandarins” i els converteix en un retrat incisiu de les passions de la nostra política recent.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat