Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 1 de de febrer del 2013 | 18:54
Llibres / revistes

El dia que Catalunya va dir prou

El periodista Pere Martí ens revela, a través del fil argumental de El dia que Catalunya va dir prou la història de l'Assemblea (ANC), una història que és, alhora, la història del dia que Catalunya va dir prou i va decidir caminar en ferm cap a la seva plena llibertat.

L'ens de més pes a dia d'avui quant a reconeixement del moviment sobiranista a la societat, l'Assemblea, fa anys que treballa per a un somni, però no ha estat fins a l'històric 11 de setembre del 2012 que l'ANC no s'ha convertit en el centre d'atenció de l'espai públic.

Pocs saben, però, que l'ANC va néixer el 2009, al referèndum d'Arenys de Munt, o que els seus primers impulsors varen posar-se d'acord a través d'internet, sense conèixer la identitat dels altres participants, o que el seu full de ruta preveu que l'11 de setembre del 2014 ja siguem un país independent.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat