Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de març del 2012 | 19:52
Llibres / revistes

Començar de nou

Com seran les relacions polítiques a partir d'ara? Hi ha marge per a l'entesa des d'una singularització forta de la identitat catalana? O el procés cap a la independència és inajornable?

Aquestes preguntes, amb resposta o sense, guien les principals premisses de "Començar de nou", un nou monogràfic sobre les relacions sempre oposades de Catalunya i Espanya. A través de la visió de Ferran Casas i Joan Rusiñol, "Començar de nou" proposa el dret a decidir i la independència de Catalunya com a única sortida a l'atzucac en què es troba el país. 

Amb la mirada escèptica al pacte fiscal, el qual els autors consideren "molt difícil d'assolir", Rusiñol i Casas alerten quina és la via contrària a l'emancipació nacional: la involució del país. Els autors presentaràn el nou llibre aquest proper dijous 15 de març a les 19'30 hores a la Casa del Llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia, 62), en un acte que comptarà amb la participació del politòleg Jordi Muñoz i de l'historiador Toni Soler, autor del pròleg del llibre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat