Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de d'octubre del 2013 | 18:47
La fotografia

Reñé i l'ambaixador d'Israel intensificaran els contactes per enfortir les relacions entre els dos territoris

El president de la Diputació de Lleida s'ha trobat amb Alon Bar per a consolidar les relacions del municipi amb Israel. Lleida exporta a Israel 50 milions d'euros i algunes empreses lleidatanes ja tenen partners en aquest Estat.

Barcelona · El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l'ambaixador d'Israel aEspanya, Alon Bar, han coincidit en la voluntat d'enfortir i explorar novesrelacions comercials i empresarials entre els territoris d'Israel i Lleida.

Així ho han indicat en el marc de la trobada que han mantingut amb gairebéuna trentena d'empresaris lleidatans dels sectors turístic, agrari i ramader ques'ha celebrat aquest dijous al Palau de la Diputació de Lleida.

El president de la corporació, Joan Reñé, ha explicat que el volum d'exportacions de les comarques lleidatanes a Israel és de 50 milions d'euros i corresponen majoritàriament als sectors agroalimentari i ramader. En canvi, lesimportacions se centren en sistemes de regadiu.

"Les relacions comercials que existeixen actualment entre Lleida i Israel són degran nivell i aquesta trobada ha de servir per oferir als empresaris la possibilitatde parlar de primera mà amb l'ambaixador d'Israel", ha indicat Reñé. 

Per la seva banda, Bar ha destacat "la bona acollida dels lleidatans al poble jueu" i l'excel·lent combinació del turisme humà, de natura i de reconeixement a unsfets històrics que contempla la iniciativa de la Diputació de Lleida.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat