Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 27 de de gener del 2015 | 17:32
La fotografia · Política

NECat i Moviment Catalunya es fusionen per formar MES

MES ha aprovat aquesta setmana la fusió de NECat i Moviment Catalunya en la seva primera assemblea fundacional, que s'ha celebrat aquest passat 24 de gener a les 10 hores a la seu de l'ESCI-UPF (passeig de Pujades, 1) de Barcelona.

Foto: @manel_monllao.

Barcelona · MES s'ha fundat aquesta setmana oficialment en la celebració de la seva primera assemblea. Amb l'objectiu de formar majories d'esquerres, Moviment d'Esquerres (MES) s'ha consagrat com el resultat de la fusió de NECat i Moviment Catalunya, antigues escissions del PSC.

L'assemblea fundacional de Moviment d'Esquerres no ha posat cara i nom als càrrecs del partit, que es decidiran en els pròxims dies. 

Moviment d'Esquerres (MES), pel moment, aplega antics dirigents del PSC com Marina Geli, Jordi Martí, Pia Bosch, així com també Pere Almeda i Magda Casamitjana --cares visibles del partit de Maragall, NECat-- i regidors d'arreu del territori. El naixement de MES consagra l'eixamplament de l'espai sobiranista a Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat