Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de d'abril del 2014 | 21:45
La fotografia · Política

La CUP omple el Barcelona Teatre Musical en un acte a favor del SÍ

Unes 1.500 persones han omplert el Barcelona Teatre Musical en l'acte: "Sí al referèndum, Sí a la independència i Sí als Països Catalans".

Barcelona · Les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) han omplert aquest passat cap de setmana el Barcelona Teatre Musical amb l'acte "Sí al referèndum, Sí a la independència i Sí als Països Catalans" que ha comptat amb els parlaments dels diputats David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet, així com també l'activista dels moviments socials Gabriela Serra, el periodista i escriptor Antonio Baños i l'actor Sergi López.

En la trobada, el diputat de la CUP-AE, Quim Arrufat, ha assegurat que "el paper que ha de jugar l'Esquerra Independentista i les classes popular és frenar tot intent de pacte amb l'Estat, s'ha acabat el temps de les renúncies" i ha conclòs el seu discurs amb un contundent: "El 9 de novembre tindrem referèndum peti qui peti... sí, sí i sí!".

Per la seva banda, la diputada Isabel Vallet ha defensat que aquest procés s'ha d'estendre arreu dels Països Catalans ja que "al que aspirem és a construir el futur de manera col·lectiva", la diputada també ha carregat contra projectes com BCN World "que representen l'economia especulativa que ens ha dut a la crisi on som ara".

Finalment el diputat David Fernàndez ha fet alçar els assistents al BTM assegurant que s'ha acabat el temps de les imposicions: "Ells tenen el rellotge de la imposició, nosaltres tenim el temps de la llibertat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat