Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 3 de de març del 2015 | 18:04
La fotografia

Òmnium explica el procés polític català al Mobile World Congress

Prop de 50 voluntaris d'Òmnium han participat en una acció per fer arribar la voluntat de Catalunya de decidir el seu futur polític als milers de participants que han accedit al Mobile World Congress (MWC) a la Fira de Barcelona de l'Hospitalet de Llobregat.

Òmnium Cultural ha explicat aquesta setmana el dret a decidir la independència als participants del Mobile World Congress (MWC) 2015. Una cinquantena de voluntaris han repartit als congressistes 15.000 tríptics on l'entitat hi explica el procés sobiranista i que els catalans decidiran el seu futur polític el proper 27 de setembre.

Sota el lema de What's going on in Catalonia? Catalans voting on independence, l'entitat vol explicar la situació política del país i els trets principals de la realitat catalana als milers de participants del MWC. El material repartit s'ha editat en anglès i també incorporarà un codi QR, a través del qual els congressistes es poden connectar al web de la campanya, a més d'interactuar a través de les xarxes socials sota l'etiqueta #CatalansVotingonIndependence. Finalment, també s'han enganxat els cartells en columnes anunciadores del centre de Barcelona.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat