Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de gener del 2013 | 18:50
La fotografia · Illes Balears

Neix Proposta per les Illes (PI)

La nova formació és la culminació del procés de fusió de Convergència per les Illes (CxI) i la Lliga Regionalista.

Barcelona · El centre i centre-dreta de les Illes Balears ha viscut un nou naixement aquesta passada setmana amb la presentació oficial de Proposta per les Illes

Convergència per les Illes (CxI) i la Lliga Regionalista han decidit protagonitzar un procés de confluència del centrisme de les Illes Balears amb un propòsit comú: mantenir també el balearisme i les manifestacions pròpies de la llengua i la cultura del territori al si dels seus estatuts.

Segons el comunicat oficial de la nova formació, Proposta per les Illes busca aconseguir que els ciutadans balears "siguin iguals" als de la resta de l'estat espanyol a través d'un projecte que "ha de quedar per damunt dels personalismes". El full de ruta del PI consisteix en tancar el període d'afiliació de cara al congrés que es farà el 16 de març.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat