Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de febrer del 2011 | 15:47
Notícia · Política

No hi haurà coalició de la dreta mallorquina: Font es presentarà en solitari

Reproduïm de Tribuna Mallorca · L'incombustible Jaume Font ha manifestat avui que es presentarà en solitari a les eleccions, sempre que aconsegueixi prou suports per fer-ho. I que no anirà en coalició amb UM ni amb cap altre partit. El pobler considera que la nova força política ha de començar a construir un espai de centre regionalista i que es presentarà a les eleccions de 2011, però amb la vista posada en les de 2015. D'aquesta manera, Font sembla excloure l'opció que havia remogut tot el panorama polític mallorquí des de la setmana passada. No sembla, però, que hagi aconseguit endur-se'n gairebé ningú del PP.

La renúncia a anar en coalició elimina totes les seves possibilitats d'entrar en el Parlament. I esdevé una pedra més dins la sabata d'UM. La formació de Melià, que ja ho tenia difícil, haurà de competir electoralment amb la Lliga Regionalista. Font no descarta, de totes maneres, incorporar els membres d'UM al seu projecte, mitjançant la dissolució d'aquest partit dins la Lliga o una opa hostil cap als seus militants. Tot plegat, massa fantasiós per fer-se realitat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat