Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de desembre del 2011 | 17:06
La fotografia

El final de RTVM

Aquesta setmana RTVM ha tancat definitivament les seves emissions.

Redacció: Tribuna Mallorca · Arriba així al seu final un mitjà de comunicació que va néixer per aixoplugar les televisions locals de Mallorca, en perill de tancament, i que va crear una escola televisiva basada en la informació de proximitat, en el suport a la llengua i a la cultura pròpia i en la independència informativa. Un centenar de persones, entre treballadors i membres d'entitats ciutadanes, s'han concentrat a la plaça de Cort contra el tancament.

La decisió política del PP deixa sense feina 117 persones i en una situació molt precària un sector, el de les productores, que havia començat a créixer durant els darrers anys. I centenars de milers de telespectadors sense el seu mitjà de comunicació de referència, un dels pocs que era diferent dins l'actual panorama televisiu.

Amb el tancament de RTVM el PP es llevarà una pedra de la sabata. I continuarà realment la travessia del desert de les persones que comparteixen uns mínims de país i de sensibilitat democràtica.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat