Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de març del 2015 | 19:16
La fotografia

CDC es desmarca del pujolisme amb la supervisió dels comptes per l'ONG Transparència Internacional

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre la seva formació i l'ONG Transparència Internacional.

Barcelona · El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre la seva formació i l'ONG Transparència Internacional.

L'acord suposa el compromís "d'obrir portes i finestres de bat a bat" --en paraules de Rull-- i posar a disposició dels ciutadans informació més enllà dels comptes i les activitats del partit. També una sèrie de mesures de "tolerància zero" amb la corrupció.

Rull ha assegurat que aquest "no és un gest de cara a la galeria", i ha desvinculat l signatura de la situació del cas Pujol. "Nosaltres fem una evolució lògica, no pel que està passant a algunes persones vinculades a CDC, sinó perquè no entenem la política sense transparència", ha dit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat