Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 30 de d'octubre del 2013 | 19:01
Editorial

Resistir, resistir, resistir

L'Estat comença a prendre's seriosament el conflicte català i l'unionisme, després del seu fracàs el passat 12-O, ha enviat un SOS a Madrid. Ara, la capital ha promès tot tipus d'ajudes a la nova jornada que s'esdevé: el dia de la constitució.

L'ofensiva contra el president de la Generalitat i les institucions catalanes i contra les mínimes estructures d'Estat de què gaudim serà ferotge i sense contemplacions en els propers mesos.

I per primera vegada no sols l'Estat usarà --com sempre-- la caverna mediàtica de Madrid sinó que també començaran a donar resultats les infiltracions unionistes que s'han fet a diversos mitjans de comunicació (premsa ràdio i televisió) i l'activació d'altres digitals a Catalunya.
Hem de tenir clar que els propers 14 mesos seran de guerra política"
El sobiranisme i els partidaris del dret a decidir, els demòcrates, hem de tenir clar que els propers 14 mesos seran de guerra política, mediàtica i d'intel·ligència, i també que la majoria social i política sobiranista haurà de resistir, resistir i resisitir. Ni un pas enrere.

Nosaltres som els moderats que fem les coses sense violència, amb civisme total, en perfecte ordre democràtic, i tenint al darrere la bona gent del país.

Però no cal tampoc ser innocents: hem d'estar preparats perquè el pitjor encara està per venir. Sense alarmes innecessàries ara és l'hora de tornar-nos a agafar les mans com ja vam fer a la Via Catalana per tal de resistir.

Si ho fem, som invencibles. I si l'Estat comet el greu error de violentar la democràcia i les nostres institucions, l'endemà els catalans hauriem guanyat i ells alhora transmetrien al món allò que realment són.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat