Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de setembre del 2015 | 13:37
Editorial

Hem guanyat la primera batalla, ara desconnexió.

Ahir Catalunya, una part de la nació catalana, ha guanyat aquest 27-S la primera batalla per a aconseguir el mandat democràtic per convertir-se en una nació-estat en el marc d'una  Europa democràtica.

La campanya ha estat interferida per terra, mar i aire per un estat sense escrúpols que ha utilitzat el seu marc legal, les seves clavegueres  i la seva unanimitat dels mitjans de comunicació espanyols al seu servei per intentar domesticar al poble de Catalunya i anular  les seves  reivindicacions de dignitat i llibertat  nacional.


Barcelona · La societat catalana si és que  no ho tenia clar encara, ara sí ha entès que no pot continuar anant més amb el lliri blanc a la mà però alhora no vol perdre allò que la fa única al món: la seva marxa pacífica i ètica irreprotxable tot i les contínues agressions antidemocràtiques del nacionalisme espanyol i els seus aparells.

Les eleccions del 27-S són un primer pas i  han demostrat amb la derrota del Partit Popular , Unió Democràtica i en certa manera de Podemos-ICV  que el poble de Catalunya ha desconnectat d'Espanya i el seu projecte. Aquesta desconnexió en els propers divuit mesos s'ha d'accentuar. Hem de fer-nos immunes als missatges totalitaris del projecte espanyol i passar del seu bombardeig mediàtic per poder consolidar ,dia a dia, la consciència d'estat que ha de tenir qualsevol poble que vulgui ésser. Això si, mantenint la pluralitat i la diversitat del poble català intacte ja que allò és el que ens fa un poble diferent.

Els propers mesos hem de mantenir l'esperit de victòria i no fer ni un sol pas enrere i iniciar la necessària negociació que ens ha de dur a un divorci pactat entre iguals amb el degut control internacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat