Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de de juny del 2012 | 18:08
Editorial

Audiències a internet, bombolla d'interessos?

Tothom tècnicament ben infiormat sap que el control d'audiències a internet és un impossible i que, tot plegat, és una bombolla d'interessos entre l'auditat i l'empresa que fa el negoci auditant un suposat control d'audiències.

No volem entrar en debats estèrils perquè tothom sap quina és la seva audiència real. Des de Tribuna.cat, com ja hem afirmat altres vegades ─i com altres publicacions fan─, no entrarem en el negoci consentit d'uns i altres.

Ens sembla, però, molt greu la credibilitat que les nostres Institucions atorguen a aquestes audiències, acceptant allò que saben que no és la realitat. 
Per què no es reconeix que tot plegat és incontrolable?
Des de Tribuna.cat publicarem, mensualment a l'editorial, les mesures d'audiència que ens aporta el servidor, el qual al mes de maig va donar els següents resultats amb data 31-5-2012:

- 118.663 visites
- 1.224.591pàgines vistes

L'audiència de la nostra publicació, basada fonamentalment en l'opinió i la reflexió dins l'àmbit polític, no es pot jutjar amb els mateixos paràmetres amb què es jutja un servei de notícies. També cal explicar, com ja hem fet altres vegades, que en els resultats que mostra el nostre servidor no hi estan comptabilitzats els centenars de visites de pàgines com Edu.cat, Gencat.cat, o Diba.cat, que sols compten una vegada cada moltes visites, segons la circulació que tinguin aquestes institucions... Aquesta és la realitat.

A més, des de Tribuna.cat tan sols comptem l'IP i no 8, 10 o fins a 25 IP's d'altres publicacions. Per què no es reconeix que tot plegat és incontrolable?

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat