Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 21 de de gener del 2014 | 16:13
Crònica · Tecnologia i país
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo

Zuckerberg, Facebook i Barcelona

Estem a punt de començar el mes de febrer. Un mes que, en temes tecnològics, és realment important per al nostre país. Com és preceptiu, Barcelona acull la celebració del Mobile World Congress (MWC), l'esdeveniment mundial de referència pel que fa a la telefonia, la mobilitat i les tecnologies de la informació en general.

Aquesta setmana, els mitjans ja s'han fet ressò de la presentació del congrés, així com de les novetats, que els organitzadors han anunciat. Tindrem temps de parlar-ne i valorar-ho abastament. No obstant, és molt significatiu que, enguany, una de les primeres espases mundials del món de la tecnologia, un referent en tota regla com és en Mark Zuckerberg, serà a Barcelona per fer una conferència en el marc del congrés de telefonia mòbil. Una conferència que, a més a més, com a conseqüència del gran interès que despertarà, podrà ser seguida en diferents hotels de la ciutat, que habilitaran sales per tal de poder seguir el discurs, les paraules, la "master class" del fundador de Facebook.

Com es pot llegir en el seu perfil a la viquipèdia, Marck Zuckerberg és un programador i empresari estatunidenc, cofundador de la xarxa social Facebook. Actualment té el 24% de les accions d'aquesta xarxa social. El 2010 va ser nomenat Persona de l'Any de la Revista Time.

Zuckerberg va fundar Facebook, la xarxa social de referència, conjuntament amb Twitter. Unes eines, les xarxes socials, que ens han canviat la nostra vida. Formen part del nostre dia a dia, ens han donat més qualitat de vida en el sentit que ens permeten comunicar, interlocutar amb els altres d'una altra manera. Uns instruments que van més enllà de la comunicació de persones i que, a dia d'avui, ja són usades per empreses, institucions i administracions per tal de prestar serveis clau a ciutadans, treballadors, persones, en general.

En definitiva, un nou mitjà per fer-nos la vida més fàcil i senzilla. Per tant, que Mark Zuckerberg pugui venir a Barcelona, a Catalunya per pronunciar una conferència i projectar el MWC encara més, és una gran notícia per a Barcelona i Catalunya que, sense cap mena de dubte, hem d'aplaudir. El MWC ens posa al món, ens projecta a l'exterior i, amb figures de la talla i l'alçada d'en Zuckerberg, dota de més rellevància, potència i transcendència un esdeveniment com aquest. Un fet esplèndid!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat