Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de setembre del 2015 | 09:13
Crònica · Política catalana

Ara cap al 27-S prioritats:

Després de la gran demostració nacional i democtràtica de la Meridiana, en el que dos milions de votants i futurs votants d'opcions sobiranistes van fer sentir la seva veu, podem afirmar que comptem amb una base convençuda i irreductible i això ens permet augurar, també, que el futur nacional de Catalunya està assegurat passi el que passi el dia 27.

Barcelona ·

Així, ara el que hem d'entendre tots i cadascun dels sobiranistes és que hi ha unes prioritats en els pocs dies que resten abans de les eleccions del 27:

 

Només ens resten una dotzena de dies en els que ens hi juguem l'oportunitat de la nostra vida per a poder canviar el marc polític actual i recobrar la nostra dignitat nacional"

 

La primera és dedicar tots els nostres esforços a convèncer al milió de ciutadans que encara tenen dubtes de a qui votaran. A ells hem de dirigir tota la nostra acció política. Ni un míting, ni un porta a porta als convençuts. No hi hem de gastar ni un duro de propaganda doncs ja ens la fa gratis el govern de l'estat, el PP, Ciutadans i sovint també el PSOE.

 

Ara cal, doncs, anar al cinturó de Barcelona, a Cornellà a Hospitalet a Santa Coloma de Gramenent i incidir en els barris de Barcelona i els de l'entorn de Tarragona entre d'altres. És allà on es produïrà la batalla definitiva.

 

En els propers dies haurem de fer un esforç per no fer car a les campanyes de difamació dels aparells de l'estat i les seves clavegueres amb una possible ofensiva final"

 

Caldrà també denunciar i castigar els mitjans escrits que practiquen un sectarisme i un partidisme barroer contra el sobiranisme. A Madrid tota la premsa inclòs el País,que podia presumir,almenys fins fa poc, d'un llarg historial com a diari democràtic i a Catalunya tot i que d'una manera més subtil el diari el Periódico i la Vanguardia. Aquesta última a més a més del seu antisobiranisme es mostra ,dia a dia, com un mitjà "suporter"del partit que alguns ja anomenen "unió-Godó" ,tot un escàndol que no s'havia vist mai en un mitjà del prestigi de la Vanguardia.

 

D'altra banda, en els propers dies haurem de fer un esforç per no fer car a les campanyes de difamació dels aparells de l'estat i les seves clavegueres amb una possible ofensiva final.

 

Finalment haurem de fer ,també, el buit als "paracaigidustes" de totes les forces polítiques espanyoles que sembla que finalment han sigut conscients del "problema català" i els ha faltat temps per venir a "evangelitzar-nos" i a explicar-nos el retorn al recte camí de l'espanyolitat.

 

Només ens resten una dotzena de dies en els que ens hi juguem l'oportunitat de la nostra vida per a poder canviar el marc polític actual i recobrar la nostra dignitat nacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat