Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 8 de de novembre del 2012 | 17:28
Crònica

Polèmica política entre dos periodistes religiosos de La Vanguardia

Els dos periodistes de la informació d'afers religiosos de La Vanguardia han mantingut una polèmica política a través del Twitter. Maria Paz López i Oriol Domingo responen a dos tarannàs molt diferents.

Oriol Domingo i Maria Paz López.

Tot comença amb un tuit de Maria Paz López: "Imprescindible repàs als deliris d'Artur Mas en la ploma de Féliz de Azúa". Aquest autor ─signant de manifestos espanyolistes─ en l'article recomanat per la periodista acusa Mas de mesquí, critica a Òmnium Cultural, es burla del projecte de Catalunya Estat a Europa, afirma que ningú obre la boca a Catalunya, i identifica el nacionalisme, el català per descomptat, amb el totalitarisme.

Oriol Domingo, per la seva banda, ha replicat en un tuit a la seva companya de diari: "El delirant i impresentable article de F. de Azúa enforteix encara més Artur Mas com a estadista català i europeu". En un altre tuit Domingo afegeix: "L'insultant article d'Azúa sobre Mas és impublicable a l'europeista La Vanguardia. És més propi de diaris com El Mundo i La Razón".

La polèmica continua en diversos tuits més. López escriu: "Azúa una mica demagògic, sí. Però de l'altra banda, per variar. ¿O només poden mistificar la historia els aiatol·làs de l'estelada?". Domingo confessa: "Tinc una bandera catalana i una estelada al balcó de casa. No sóc anti-espanyol ni aiatol·là". López comenta: "Prefereixo no entrar en referències personals a Twitter".

Domingo contesta: "Acusar d'aiatol·là als de l'estelada és intentar ferir unes persones que són i volen ser lliures i solidàries". López replica: "Llegeixo tuits força agressius i poc respectuosos de gent amb estelades que diuen voler ser lliures i solidàries". Domingo replica: "Hi ha gent sense estelada i amb bandera espanyola molt agressiva i gens respectuosa: Aznar, Wert, Bono, Pedro J. Azúa".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat