Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de de juny del 2010 | 16:38
Crònica · Illes Balears

Un delinqüent d'abast internacional?

La carrera delictiva de Jaume Matas va camí d'arribar més enfora que la política. Segons s'ha sabut, ara és la Interpol qui investiga, en col·laboració amb l'FBI nord-americana, els moviments financers de la família Matas als Estats Units.

Com informa avui la premsa escrita, sembla que Matas hauria rebut, a través d'una societat seva, Aremas (Areal-Matas), comissions de favors polítics de la seva època de màxim líder del PP balear i president del Govern. Vaja: que se n'hauria enduit els doblers negres els EUA.
No és la primera vegada en aquests meses que trascendeix que tant el Departament del Tresor del govern nord-americà, com la Interpol, s'han interessat pels moviments de capitals de Matas als Estats Units. Si fos així, i les sospites es confirmassin, ens trobaríem davant un autèntic delinqüent, no només un polític corrupte: sinó tot un professional del frau fiscal.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat