Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de de juliol del 2011 | 15:32
Crònica · Esport i Ciutadania

La temporada ja ha començat

El Barça ha tornat a la feina sense cares noves i alguna baixa. Guardiola insisteix en la necessitat de reforçar l'equip, sabedor que els millors jugadors ja els té.

El públic del Camp Nou està un xic nerviós. A les expectatives del primer dia de curs, si suma un fet excepcional. Per primera vegada en molts anys, al primer dia d'entrenament al Camp Nou no hi ha ni una sola cara nova. I l'equip va acabar l'any anterior molt just de forces, massa. A això, s'hi suma el fet que alguns jugadors no seguiran aquest any al club. Bojan Krkic, pendent d'oficialitzar el traspàs a la Roma, Jeffren o Milito, ja no lluiran la samarreta del Barça.

Tot plegat ha generat un clima d'incertesa, de certs nervis, en un moment on cal tranquil·litat. I convé fer una reflexió. Els millors jugadors, ja són al Barça. Per molts Cescs o Alexis que arribin, el pòdium de la pilota d'or el formen Xavi, Iniesta i Messi. La necessitat de reforçar-se del Barça ve de la profunditat de banqueta, no pas de la falta de talent en l'onze inicial. En la Supercopa contra el Madrid a mitjans d'Agost, el timó de l'equip tornarà a estar en mans de Valdés, de Piqué, de Puyol, de Busquets, de Xavi, d'Iniesta i de Messi. Dels millors jugadors del món.

Ara bé, dit això, i entenent que el club jugui amb el temps com a arma de negociació, a l'equip li convenen reforços. Una plantilla més llarga i aire fresc i renovat en un vestidor que aquest darrer any ha hagut de patir molt. Ho sap Guardiola, n'és conscient Zubizarreta i hi ha de posar remei el cub. No val a badar. La temporada ja ha començat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat