Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 8 de de març del 2010 | 14:05
Crònica · Esport i Ciutadania

Recomençant

Queden 13 jornades. 39 punts. El Barça i el Madrid estan empatats i l'eufòria s'ha disparat a la caverna mediàtica i entre els jugadors i aficionats blancs. Però alerta perquè, tècnicament, la situació és de reset, de recomençament de la lliga. s cert que hi ha inputs que beneficien el Madrid. Però també és cert que el Barça de Guardiola té molt crèdit, té molta qualitat i, coneixent l'equip, té molt marge de millora.

Agafeu-vos bé els cinturons que vénen turbulències. Comença una lliga de 13 jornades. I seran apassionants. Hi ha qui aposta pel Barça, un equip que mereix tota la confiança del món. D'altres, amb la campanya ja feta, segueixen apostant pel Madrid. s cert que un i altre equip tenen condicions per ser campions. Ho demostra el fet que a aquestes alçades de la lliga són, segurament, dos dels equips amb millor puntuació de la història. I sinó que ho preguntin als perseguidors que ja es troben a més de 15 punts i sense opcions de lluitar pel títol quan encara falten més de dos mesos per al final de la competició.

Lamentablement, per a l'espectador global es tracta de la lliga més bicèfala, més dual. Però en aquest frec a frec qui en sortirà guanyador? El Madrid serà un rival duríssim pels blaugrana. Els de Pellegrini no juguen bé però guanyen i marquen molts gols, són tremendament contundents. I, no ens enganyem, tenen molts jugadors de primeríssim nivell. s el millor Madrid de molts anys. Això fa més gran el Barça actual. Sense tanta despesa econòmica i amb una aposta pel bon futbol i per gent de la casa segueix sent el màxim favorit al títol de lliga.

Ho diuen també els números. D'aquí a final de temporada el Barça es pot permetre empatar un partit, el del Bernabéu. El Madrid no. s certa també la sensació que al Barça queden peces per encaixar i que l'equip no viu al nivell descomunal de la temporada passada. Davant d'això, els culers han d'entregar la màxima confiança a l'equip, també per a Ibrahimovic perquè s'alci fins al seu millor rendiment. S'ha d'exigir el màxim als jugadors importants perquè el Madrid fallarà poc. Els de Pellegrini tenen millor calendari. Però el Barça té una personalitat i un estil que el fa més gran.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat