Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de d'abril del 2013 | 16:30
Crònica · Afers religiosos

Campanya d'e-cristians de Miró contra La Vanguardia

La web e-cristians té penjada en la seva principal una campanya en contra de La Vanguardia. El personatge més emblemàtic d'aquesta plataforma conservadora és Josep Miró Ardèvol. Curiosament, Miró col·labora en el diari dels Godó.

La discrepància és de caràcter religiós. Això és així malgrat que aquest diari és el que fa un seguiment més constant i ponderat dels esdeveniments religiosos i de l'Església catòlica.

Causa immediata de l'afer és una carta al director sobre la Setmana Santa. L'autor de la carta és respectuós amb les manifestacions públiques de religiositat, però defensa que la religió ha de ser una experiència profunda i interior que hauria de limitar-se a àmbits més restringits sense accedir a l'espai públic. 

La web e-cristians de Miró considera que aquesta limitació condemna els cristians a l'ostracisme social i denuncia que el diari hagi publicat aquesta carta de manera destacada en un requadre. Per això s'anima a escriure a La Vanguardia per manifestar el seu desacord.

Fins i tot suggereixen el text de la carta al director que conclou amb aquestes paraules: "Per la present vull manifestar-li el meu malestar i el meu desconcert amb la seva línia editorial pel fet que La Vanguardia recolzi aquesta mena d'opinions que pretenen limitar la llibertat religiosa"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat