Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 16 de d'octubre del 2015 | 13:39
Recull de premsa

Xirgu: "Quina sort, insisteixo, que hi hagi aquesta miopia i que a Madrid estiguin més pendents de les eleccions generals que de res més!"

En un article titulat "Però què s'han cregut?" el peridosta Xevi Xirgu es mostra indignat amb les crítiques per part del  poder judicial i del govern espanyol en relació al fet que multitud de personalitats i càrrecs electes acompanyessin Mas a declarar pel 9N.

Xirgu ens diu  "I quina conclusió en va treure Mariano Rajoy, de tot plegat, unes hores més tard? Doncs que era "absolutament inacceptable" que a Mas l'acompanyés tanta gent a declarar. "Amenaçar els tribunals amb manifestacions és una cosa absolutament inacceptable i impropi d'un país democràtic com és Espanya", va dir Rajoy."

"I no li va caure la cara de vergonya. I jo em pregunto: però, què s'han cregut? Estan dient que manifestar-se és "absolutament inacceptable"?" afirma el periodista.

Xirgu es mostra perplexe "Però què s'han cregut? Que no se n'adonen, del que està passant? Que el president de la Generalitat arribi als tribunals envoltat dels que fins fa quatre dies eren la seva oposició i de tots els antiretallades no els fa reflexionar? No els fa pensar? Marededéu quina miopia. I marededéu quina sort que sigui així. Aquesta és la democràcia que practiquen? La que considera que manifestar-se al carrer és una amenaça als tribunals i un fet impropi?"

De tota manera es congratula Xirgu "Quina sort, insisteixo, que hi hagi aquesta miopia i que a Madrid estiguin més pendents de les eleccions generals que de res més! No fos cas que ara ens vingués una oferta i algú se la cregués, que no ho crec. Vista la reacció del president espanyol (marededéu quin president!)"

I conclou "fem via perquè la cosa és cada cop més clara i tenim pressa. I facin el favor, senyors de la CUP, de desencallar-ho d'una vegada. Negociïn velocitat del procés, que ara tenen la paella pel mànec, i facin Mas president però, sobretot, insisteixo, fem-ne via".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat