Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 1 de de juliol del 2014 | 17:41
Recull de premsa

Xirgo: "Unitat i tranquil·litat. És la recepta pels propers mesos"

"Si Mas continua amb el procés [...] és perquè en deu estar convençut, no? Per això és estrany [...] que siguin els de Societat Civil Catalana els que vegin Mas amb les idees clares i que alguns d'aquí s'hagin especialitzat a trobar tres peus al gat".

El periodista Xevi Xirgo ha dit a un article que l'entitat espanyolista Societat Civil Catalana es va reunir amb el president de la Generalitat, Artur Mas "i els seus representants van sortir de la trobada ben preocupats".

"Sortim preocupats de la reunió perquè hem vist que Artur Mas té les idees molt clares va dir el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, en la roda de premsa que l'entitat va fer en acabar al mateix Palau de la Generalitat" ha informat Xirgo a l'article Tenir les idees clares.

"En primer lloc, no deixa de ser curiós --ha continuat-- que, tot i que l'entitat espanyolista també hagi demanat cita al president Mariano Rajoy i al cap de l'Estat, Mas hagi estat el més ràpid a rebre'ls".

Xirgo ha recordat que de Rajoy, Societat Civil Catalana "encara espera resposta", i per la seva banda el rei els ha contestat que "ara va molt atabalat perquè s'acaba d'estrenar però que els rebrà properament": "És curiós que Mas hagi estat el primer a rebre'ls. Però és encara més curiós la conclusió que n'ha tret Societat Civil Catalana després de parlar amb ell: El president té les idees molt clares. O sigui, que mentre que entre els partidaris del procés es continua posant en dubte dia rere dia la fermesa i el convenciment de Mas amb el full de ruta, resulta que "els altres" (per dir-ho d'alguna manera) ho tenen clar".

Xirgo ha conclòs recordant que Societat Civil Catalana va demanar a Mas que rectifiqui i que aturi la consulta, i Mas els va escoltar "i els va dir que moltes gràcies però que no": "I nosaltres, dia rere dia, insisteixo, posant en dubte la fermesa del president i confiant que Esquerra els apuntalarà. No costa gaire d'entendre que si Mas continua amb el procés tot i el que li vaticinen les enquestes és perquè en deu estar convençut, no?"

Finalment el periodista ha conclòs que és "estrany, ben estrany, per dir-ho d'alguna manera, que siguin els de Societat Civil Catalana els que vegin Mas amb les idees clares i que alguns d'aquí s'hagin especialitzat a trobar tres peus al gat". "Unitat i tranquil·litat. És la recepta pels propers mesos" ha dit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat