Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de novembre del 2012 | 17:36
Recull de premsa

Xirgo: "Necessitem moral de victòria; per guanyar una batalla la primera condició és que un es cregui que ho pot fer"

"Fa mesos que detecto aquest degoteig de persones que es pregunten si Artur Mas serà valent, si arribarà fins al final".

El periodista Xevi Xirgo ha lamentat que detecta a la societat catalana un "degoteig de persones" que es pregunten si Artur Mas serà valent, si arribarà fins al final, si tot això que diu ho diu de veritat.

"Si li tremolaran les cames quan la cosa vagi de veritat ─ha continuat─, que ja es veu que hi anirà, o si farà marxa enrere. A hores d'ara, però, la pregunta està caducada. Ja fa molts mesos que ens la fem i està mal formulada".

L'autor de l'article I nosaltres, serem valents? ha sentenciat que la pregunta "ens l'hem de fer a nosaltres mateixos: fins on estem disposats a arribar? I nosaltres, serem valents?" i ha assegurat que "això no serà fàcil, i confiar que un profeta ens porti a la terra promesa com aquell qui res em sembla massa bíblic".
Al procés hi hem d'anar sabent que Mas, Junqueras i qui sigui només són instruments que treballen per encàrrec"
L'autor de l'article ha continuat lamentant que "detecto també cada cop més dubtes", per la qual cosa Xirgo ha assegurat que "no pot ser que hi hagi tantes conversions com poca fe que ens en sortirem! Serà difícil, complicat, dur, i sense garanties; però si no es fa amb convenciment, segur que no serà".

Xirgo ha conclòs que al procés "hi hem d'anar somrients, amb el cap ben alt i sabent que Mas, Junqueras i qui sigui, per a nosaltres, només són instruments que treballen per encàrrec. [...] Hi hem d'anar amb optimisme. Amb moral de victòria. Perquè ens en sortirem".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat