Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 30 de d'octubre del 2013 | 18:22
Recull de premsa

Xirgo: "El govern troba inaplicable la llei Wert i s'hi oposa però un dia n'haurà de liderar la insubmissió"

"No afluixi, Rigau. Perquè si aquesta llei és inaplicable [...] em fa l'efecte que ho haurà de demostrar. El govern s'haurà de posar al capdavant i declarar-se insubmís. I això no serà fàcil".

El periodista Xevi Xirgo ha insistit en un article que la consellera d'Educació, Irene Rigau, "tornarà a rebatre punt per punt el contingut de la llei, en discutirà l'oportunitat, en denunciarà el contingut ideològic i tornarà a parlar de l'"asfíxia ideològica" que representa" la llei Wert.

"I saben què passarà? Doncs el mateix que la setmana passada al Congrés. El PP farà valer la seva majoria absoluta i la llei haurà passat ja el tràmit al Senat" ha indicat a l'article No afluixi, consellera. Xirgo ha continuat explicant que "en un temps rècord" en comparació amb qualsevol altra llei, la llei Wert entrarà en vigor el curs vinent: "Haurà valgut la pena, doncs, que Rigau se'n vagi avui al Senat? Rotundament, sí".

Sobre això l'autor de l'article ha dit que Rigau "haurà tornat a deixar clar un cop més qui opta pel diàleg, per la insistència en els arguments, per la moderació, i qui tira pel dret" però ha alertat a la consellera que el més complicat "no és anar al Senat" ni tampoc "tota l'argumentació feta fins ara": "Avui serà complicat. Però més ho serà demà. Perquè s'haurà de fer el sord davant d'aquells que li demanaran moderació i s'haurà de preparar per incomplir una llei que és del tot injusta no només amb Catalunya sinó amb tota la comunitat educativa".

"No afluixi, Rigau --ha conclòs--. No afluixi avui però, sobretot, no afluixi a partir de demà. Perquè si és cert, com li hem sentit a dir, que aquesta llei és inaplicable a Catalunya, em fa l'efecte que ho haurà de demostrar.[...] El govern s'haurà de posar al capdavant i declarar-se insubmís. I això no serà fàcil".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat