Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 21 de de març del 2013 | 18:33
Recull de premsa

Tresserras: "Segles i tones de diàleg. Ara l'Estat ha decretat que el diàleg s'ha acabat"

"No trairem el proverbial pactisme català mentre demanem empara legal per fer una consulta democràtica. Però no siguem ingenus. Ja no és temps ni hi ha marge per a gaire diàleg. Ja hi ha hagut diàleg".

En Joan Manuel Tresserras, exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, ha lamentat a un article els "segles i tones de diàleg" dels catalans amb l'Estat.

"Ells asseguts a la trona; nosaltres al peu de l'escalinata amb posat reverent. Ara l'Estat ha decretat que el diàleg s'ha acabat" ha sentenciat l'autor de l'article Bloqueig econòmic, ofec polític.

Joan Manuel Tresserras ha dit que el setge econòmic d'Espanya "no és per forçar el diàleg amb el catalanisme, sinó per sotmetre'l; per obtenir una victòria definitiva": "Havíem diagnosticat que l'Estat estava sorprès i desconcertat. Que havia reaccionat malament [...] Però és que la pressió econòmica venia de molt abans".

L'autor de l'article ha conclòs que "la política depredadora i discriminadora" de l'Estat  ha quedat ara "potenciada per la manifesta mala voluntat" i ha alertat que els catalans "no siguem ingenus": "Ja no és temps ni hi ha marge per a gaire diàleg. Ja hi ha hagut diàleg. Segles i tones de diàleg".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat