Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de de setembre del 2014 | 18:54
Recull de premsa

Tresserras: "No hi ha unitat possible des de la renúncia o la vacil·lació. El 9-N només guanyarem votant"

"La unitat democràtica sobiranista només es pot forjar refermant el compromís amb la gent i amb la celebració de la consulta, malgrat els obstacles i els advertiments dels que volen impedir-la".

L'exconseller de Cultura i mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha dit a un article que "encara toca lluitar per defensar conquestes socials elementals que van requerir l'esforç de generacions" i que "encara toca lluitar per eixamplar-les i per posar fre a tanta injustícia i tanta desigualtat".

"Encara cal plantar cara --ha continuat-- i treballar pel reconeixement de drets individuals i col·lectius elementals. I encara estem obligats a intervenir decididament en política per poder fer efectius drets democràtics tan irrenunciables com poder votar".

L'autor de l'article No demanem permís per votar ha dit que s'ha de fer perquè "ens són negats des de les prepotents reverberacions provinents d'un passat que semblava superat i que encara inspira les polítiques de l'Estat".

"Però per ser fidels al compromís amb la ciutadania, per ser dignes de la seva confiança i per comportar-nos com a demòcrates conseqüents no ens cal el permís de ningú. Ens amenacen però no tenim por" ha sentenciat.

"Com més units estem, més força aglutinem. Però la unitat del sobiranisme no és una unitat genèrica o abstracta, no és una unitat de principi i sense contingut. La unitat democràtica sobiranista només es pot forjar refermant el compromís amb la gent i amb la celebració de la consulta, malgrat els obstacles i els advertiments dels que volen impedir-la. No hi ha unitat possible des de la renúncia o la vacil·lació. El 9-N només guanyarem votant" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat