Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 22 de de gener del 2013 | 19:26
Recull de premsa

Tremosa: "Els catalans fem un mal negoci amb l''statu quo' actual"

"Saber que a la UE les males pràctiques del govern central no troben suport [...] ens hauria d'animar encara més a [...] convèncer els catalans que encara no veuen que fem un mal negoci amb l''statu quo' actual".

L'eurodiputat per CiU, Ramon Tremosa, ha sentenciat a un article d'opinió que Catalunya fa "un mal negoci" en continuar en l'actual marc econòmic i polític. 

A l'article Parlament Europeu i Catalunya Tremosa hi ha dit que la passada setmana el Parlament Europeu va aprovar "per àmplia majoria" un informe sobre finances públiques que decretava el següent quant a Catalunya i Espanya: "Van reconèixer que, si alguna regió és finançada amb transferències des del govern central, aquesta és més difícil que ajusti despesa a ingressos".

Al text Tremosa també ha informat que la UE "va demanar eliminar els ens públics sense competències", en clara referència a ministeris que puguin redundar i/o envair competències, així com també la UE va recomanar que la càrrega d'ajustament "es divideixi de manera justa entre totes les administracions", un tema que és "el cavall de batalla" del Conseller Mas-Colell.

Finalment, Tremosa ha conclòs que Europa no farà pas la feina dels catalans però que "saber que a la UE les males pràctiques del govern central no troben suport [...] ens hauria d'animar encara més a [...] convèncer els catalans que encara no veuen que fem un mal negoci amb l''statu quo' actual".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat