Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 25 de de març del 2015 | 17:42
Recull de premsa

Torra: "Tenim una ocasió única per explicar a molta, molta gent, qui som i què ens proposem"

"Tenim una ocasió única per explicar a molta, molta gent, qui som, què ens proposem i per què volem fer-ho ara. Explicar-los que la independència de Catalunya no és una excusa, ni un passatemps [...]; sinó que és un manament del poble, expressat democràticament."

El director del Born centre Cultural, Quim Torra, ha dit a un article que "aquí estem i seguirem contra l'establishment i l'statu quo que ens impedeix construir el país normal que volem i ens condemna a la residualitat i la desaparició com a poble".

A l'article Catalan Weekend Torra hi ha dit que no "només no hem deixat d'estar-hi, sinó que hi som amb més força, més il·lusió i més convenciment que mai" una actitud que és la que pretén mostrar la iniciativa Catalan Weekend, segons Torra."Tothom hi és cridat --ha informat--. Tothom pot participar-hi i col·laborar-hi. Invitant un amic, un col·lega, una escola, un grup. O acollint-los a casa. O ajudant al finançament del projecte! Tenim una ocasió única per explicar a molta, molta gent, qui som, què ens proposem i per què volem fer-ho ara. Explicar-los que la independència de Catalunya no és una excusa, ni un passatemps [...]; sinó que és un manament del poble, expressat democràticament. Explicar-los que aquesta partida no només la volem jugar, sinó que la volem guanyar."

Finalment Quim Torra ha dit que "l'èxit del Catalan Weekend depèn de nosaltres" i ha conclòs que en tindria prou si els milers d'estrangers "que ens visitin entenguessin què va voler dir el The Times quan, en el llunyà 10 de novembre passat, obria en portada –sobre la votació del 9-N del dia abans–, amb les paraules següents: "Milers de catalans voten amb esperança la separació d'Espanya." Ni més, ni menys".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat