Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de de gener del 2013 | 16:47
Recull de premsa

Terribas: "Per què en aquesta bugada hem perdut aquests cinc llençols?"

La popular periodista s'ha preguntat a un article per què a les eleccions "votem llistes de candidats que, després, no són del tot lliures" a l'hemicicle.

A l'article Els 5 llençols perduts del PSC la periodista Mònica Terribas s'ha qüestionat com és que 5 diputats del PSC "no han votat res en la declaració de sobirania": "Per què si en la reunió del grup parlamentari van demanar votar a favor del text acordat per CiU, ERC, ICV i (en un terç) la CUP no s'han decidit o no han pogut fer-ho?".

Al mateix text, publicat al diari Ara, Terribas s'ha preguntat per què han perdut aquesta "ocasió per exercir del tot el seu propi criteri, representant així l'expressió de la pluralitat dels seus membres?" i també per què aquests cinc vots "no han permès expressar el que pensa el Parlament que han configurat els ciutadans?".

"Que 2/3 de la cambra, 90 diputats i diputades de 135, estan a favor d'aquesta declaració de sobirania que avui reproduïm en l'editorial? Per què en aquesta bugada hem perdut aquests cinc llençols?" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat