Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de de febrer del 2014 | 17:00
Recull de premsa

Soler: "Molts agrairien que el govern i els partits del bloc sobiranista pactessin un decàleg de principis i un pla de mesures"

"Aquest document hauria de deixar clara la voluntat de la majoria sobiranista en aspectes clau com l'estat del benestar, les relacions amb Espanya i amb Europa, la fiscalitat, les grans infraestructures i la regeneració democràtica".

L'historiador i comunicador, Toni Soler, ha indicat a un article que la imatge actual del govern i el bloc sobiranista és la d'una majoria parlamentària "molt heterogènia" que no explica "com aconseguirà el que tots els ministres espanyols diuen que és impossible".

"En condicions normals, hauríem d'ajornar aquest debat fins l'endemà de la independència --ha argumentat--, però en un panorama tan tenyit d'incertesa molts agrairien que el govern català i els partits del bloc sobiranista, d'acord amb els actors socials, pactessin un document conjunt que inclogui un decàleg de principis bàsics de la nova Catalunya sobirana, i un pla de mesures de govern per als primers 100 dies (o sis mesos, tant li fa)".

A l'article Un acord per esvaïr dubtes Soler hi ha dit que aquest document hauria de "deixar clara la voluntat de la majoria sobiranista" en aspectes "clau" com l'estat del benestar, les relacions amb Espanya i amb Europa, la fiscalitat, les grans infraestructures i la regeneració democràtica. "És difícil fer això amb partits tan diversos... Però també era difícil arribar fins aquí. I la magnitud dels problemes del país no ens deixa gaires més opcions" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat