Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 15 de de juliol del 2013 | 15:55
Recull de premsa

Soler: "L'omnipresència 'indepe' i la seva absurda tendència a assenyalar botiflers i traïdors fa que molta gent del PSC mantinguin recels"

"Els recels al sobiranisme només desapareixeran quan l'independentisme assumeixi el seu paper central, i l'exerceixi sense exclusions".

El comunicador i historiador Toni Soler ha indicat a un article que hi ha "un problema afegit" per al PSC i és que la seva via "pretesament federal, contrària al dret a decidir, el situa en el bloc més conservador de la societat catalana, al costat de PP i Ciutadans, Foment del Treball, el Cercle d'Economia, La Caixa, Planeta, Godó i tota la pesca".

A l'article Tan lluny de Granada Soler hi ha dit que és "molt difícil" que un socialista "sincer" se senti còmode "en aquest pol ideològic, lluny dels sindicats, els moviments socials, i els partits de l'esquerra emergent", però ha indicat que "l'omnipresència de la iconografia i el màrqueting indepe, amb el seu maximalisme verbal i la seva absurda tendència a assenyalar botiflers i traïdors, fa que molta gent del PSC que ja ha fet el pas cap al sobiranisme mantingui certs recels emocionals".

Soler ha conclòs que aquests recels "només desapareixeran quan l'independentisme assumeixi el seu paper central, i l'exerceixi sense exclusions i sense pretensions de puresa" de la mateixa manera que va fer el PSC "fa trenta anys, sobre unes bases ben diferents".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat