Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 21 de de gener del 2013 | 18:58
Recull de premsa

Soler: "Ens aboquem a una revolució en el nostre sistema de partits"

"El sobiranisme té les de guanyar si fa seves les ànsies de regeneració de la població catalana. En cas contrari, serà vist com una distracció i perdrà adeptes".

El comunicador i historiador Toni Soler ha alertat que s'acosta una "segona transició" a Catalunya.

"CiU veu com s'acosta l'horitzó del referèndum sense que els seus dos líders principals -Mas i Duran- puguin garantir que votaran el mateix. Dins de CDC mateix s'esmolen les eines de cara a la successió. I pel que fa al PSC, a part dels problemes de lideratge i les pèssimes perspectives electorals, sembla difícil que es mantingui la unitat quan arribi l'hora de la veritat del procés sobiranista" ha argumentat Soler.
L'estat propi pot ser-ho, però la gent no el secundarà si no respon a les exigències del moment"
A l'article La regeneració Soler hi ha dit que "ens aboquem a una revolució en el nostre sistema de partits" i ha indicat que en "aquest marc tan convuls" que actualment pateix Catalunya té lloc el desafiament sobiranista.

"És el pitjor moment, o el millor moment? Depèn" ha continuat. Soler finalment ha argumentat que la creació d'un estat demana "lideratges forts i cohesió, i d'això no en tenim gens ni mica" però al mateix torn l'autor de l'article ha dit que la sortida de la "triple crisi" demana un projecte "engrescador, nou i net com una patena".

"L'estat propi pot ser-ho, però la gent no el secundarà si no respon a les exigències del moment. Dit d'una altra manera, el sobiranisme té les de guanyar si fa seves les ànsies de regeneració de la població catalana. En cas contrari, serà vist com una distracció i perdrà adeptes" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat