Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de de setembre del 2012 | 18:13
Recull de premsa

Soler: "De totes les opcions possibles, la immobilitat sembla la més arriscada"

"El terrible desconcert del PSC, les filigranes d'Unió i el silenci bocabadat del PP [...] demostren de manera fefaent l'absència d'una resposta positiva i engrescadora al sobiranisme rampant".

L'historiador Toni Soler té clar que el dinamisme és la fase posterior a la manifestació de la Diada d'enguany.

A un article al diari Ara, Soler ha acceptat que el nou panorama polític "no és fàcil" per a un governant, i ha destacat que Madrid està "girat d'esquena", que la caixa és buida i que el govern és "en minoria al Parlament": "Artur Mas s'hauria de plantejar si el timing que té al cap encara té vigència".

Per aquest motiu, l'autor de l'article Una legislatura que agonitza ha dit que, de totes les opcions possibles, "la immobilitat sembla la més arriscada".
Cal una nova política i un nou projecte perquè, benvolguts, la Catalunya constitucional ha expirat"
"Les previsions econòmiques són funestes i del govern Rajoy només se n'esperen mesures de recentralització ─ha continuat Soler─. Per no parlar del deteriorament gravíssim de les relacions entre Catalunya i Espanya a escala, diguem-ne, emocional. Esperar a la primavera per trencar amb el PP i convocar eleccions anticipades [...] pot ser una impostura excessiva".

Toni Soler ha alertat que la legislatura catalana en el seu moment "va començar amb uns pressupòsits" que a hores d'ara "han caducat": "Ni els polítics ni els electors som els mateixos. Cal una nova política i un nou projecte perquè, benvolguts, la Catalunya constitucional ha expirat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat