Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 8 de d'abril del 2013 | 17:45
Recull de premsa

Soler: "Catalunya i Barcelona són un puntal irrenunciable de l'edifici espanyol. D'això en pot sortir coerció democràtica?"

"Coerció a les institucions, però també al carrer, per imposar el mandat popular. Estic segur que mentre meditem la resposta, a Madrid n'hi ha uns quants que empassen saliva".

L'historiador Toni Soler ha sentenciat a un article que Catalunya compta amb capacitat coercitiva "democràtica: coerció a les institucions, però també al carrer, per imposar el mandat popular".

"Estic segur que mentre meditem la resposta, a Madrid n'hi ha uns quants que empassen saliva" ha alertat, mentre ha dit que "la nostra potencialitat, la nostra capacitat de desestabilitzar i fer trontollar el vaixell són ben notòries".

Soler ha insistit en què, si això no fós així, "no s'entendria la histèria mediàtica madrilenya ni la pertinaç ofensiva dels poders polítics i econòmics espanyols (que en part són també catalans, heus aquí una de les nostres febleses)".

Soler ha continuat explicant que el poder espanyol "s'ha pres la nostra capacitat coercitiva molt més seriosament que nosaltres mateixos" una reacció que ha provocat la reacció de Madrid "de manera tan expeditiva des de totes les ramificacions del sector públic" i ha conclòs que les "xifres macroeconòmiques demostren" que Catalunya, i Barcelona en concret, "són un puntal irrenunciable de l'edifici espanyol".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat