Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de maig del 2011 | 19:01
Recull de premsa · Societat civil

Montserrat Biosca: "Si ens en volem sortir, és important tenir una cultura i una identitat forta"

La presidenta d'Òmnium Cultural a la Catalunya Nord, Montserrat Biosca, ha destacat la vital importància la tasca que desenvolupa l'entitat cultural a la Catalunya Nord.

Montserrat Biosca

"És evident que hi ha crisi, però [...] si ens en volem sortir, és important tenir una cultura i una identitat forta" ha indicat Biosca a una entrevista al diari Avui. La presidenta ha subratllat que la tasca d'Òmnium a la Catalunya Nord "és projecció exterior" i no pas "qüestions romàntiques", i ha explicat que la defensa de la llengua pròpia a la Catalunya Nord no està aturada sinó que ara "anem menys de pressa".

"Tenim una quinzena de professors de català -ha continuat l'entrevistada- en pobles de Catalunya Nord, o entitats; també fem un curs per a jugadors i directius de la USAP. Volem que aquests cursos es financin entre una participació dels alumnes, de l'ajuntament o entitat que ens acull i una part de les subvencions. Ens agradaria poder fer-ne més".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat