Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de de febrer del 2013 | 18:56
Recull de premsa

Rusiñol: "Catalunya ja és a l'agenda internacional. Les preguntes, encara que molestin Rajoy, hi són"

"El sobiranisme polític i social haurà d'estar musculat per saber dir no a tot el que no passi pel dret a decidir".

El periodista Joan Rusiñol ha sentenciat a un article que comença "una fase difícil per al sobiranisme" i que "vénen mesos de feina discreta per enfortir-se Catalunya endins i per explicar-se a Europa".

"Madrid s'ha instal·lat (de moment) ─ha indicat─ en el wait and see i Brussel·les procurarà no moure fitxa fins que l'estat espanyol l'hi reclami. Però tot i la imatge de seguretat que pretén donar Rajoy, hi ha forts corrents de fons". Rusiñol ha recordat la pregunta dels periodistes de The Economist a Rajoy aquesta setmana: "Catalunya ja és a l'agenda internacional. Les preguntes, encara que molestin Rajoy, hi són".

Finalment, el periodista ha conclòs que és el torn de les respostes i que "no ens ha d'estranyar que a partir d'ara augmentin les pressions" polítiques, empresarials, institucionals perquè "la Moncloa faci alguna oferta a Artur Mas". "El sobiranisme polític i social haurà d'estar musculat per saber dir no a tot el que no passi pel dret a decidir" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat