Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de d'octubre del 2015 | 12:34
Recull de premsa

Rufián:"Això no va de noms, no va de partits i no va de polítics. Va de la gent. I això és imparable. Perquè la gent unida sempre ha guanyat"

En un article al Punt Avui l'activista social i polític, Gabriel Rufián, afirma "Que, després de centenars de portades, editorials, tertúlies i declaracions, després del 27-S el Parlament català sigui inequívocament independentista amb 72 escons dels 135 és gairebé un miracle"

Barcelona · Per a Rufián és un "miracle que es valorarà passats els anys" ja que l'independentisme s'ha hagut d'enfrontar a "Una maquinària que té tot el poder i tots els diners" mentre que "l'independentisme té centenars de milers de noms i els carrers per mostrar-ho. Tot això. Heus aquí la derrota dels uns i la victòria dels altres".

Així per a ell "Els pròxims mesos seran crucials" en el que "Els atacs, insults i calúmnies seran enormes. Encara més. I seran individuals. I aquest serà el seu error. Alguns de nosaltres posem la cara en major o menor mesura, però, creguin-me, els importants, els realment imprescindibles, són vostès"

I conclou "Ningú és imprescindible excepte aquells que van sortir per milers als carrers cada Diada. Ningú és imprescindible, excepte el col·lectiu" i ens demana "Mirin al seu voltant, vegin com són més i facin d'aquest país el que es mereixen. Una república independent. I això no hi ha portada, article o tertúlia que ho aturi".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat