Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de de desembre del 2012 | 18:18
Recull de premsa

Resina: "Mas haurà de governar un país que es juga el seu reconeixement en una legislatura"

"¿No era aquest el miracle anunciat en campanya? Doncs és a tocar, però requereix la generositat de tots".

El professor de la Universitat Standford, Joan Ramon Resina, ha alertat que el "miracle anunciat" en la campanya de CiU és "a tocar" però que "requereix de la generositat de tots".

A l'article Ombres i llums del pacte, Resina ha dit que si Mas és vertaderament el líder "que havia d'enfrontar-se a l'aranya inflada pels errors històrics catalans, començant pels del propi partit en la passada legislatura, sabrà aprofitar la mà estesa" d'un altre líder per guanyar "autonomia respecte del propi partit i convertir-se en veritable estadista".
ERC és l'únic partit que ha llucat dins la pròpia ombra i ha renunciat a les projeccions d'un discurs adolescent"
Sobre els resultats de CiU en els darrers comicis l'autor de l'article ha sentenciat que la federació "no ha perdut" si el vot dels patriotes "era presidencial": "Ben al contrari, s'ha guanyat en democràcia i en possibilitats d'avançar cap al referèndum sense alienar una població molt tocada per la crisi". Resina ha dit que Mas serà investit "amb els vots de tots el patriotes" i que alhora haurà de governar com a president d'un país "que es juga el seu reconeixement en l'espai d'una legislatura".

Resina també ha celebrat que Mas podrà, com a novetat, "recolzar-se en una oposició constructiva", una realitat que "no és cap casualitat" ja que ERC "és l'únic partit que ha llucat dins la pròpia ombra i ha renunciat a les projeccions d'un discurs adolescent".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat