Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 28 de de novembre del 2012 | 19:27
Recull de premsa

Resina: "Mas no es pot permetre defraudar amb el pretext d'uns resultats decebedors"

"Paradoxalment, és en aquestes dures condicions, més que en la comoditat d'una majoria absoluta, quan [Mas] podrà demostrar la seva fusta de líder".

El professor de la Universitat Standford, Joan Ramon Resina, ha alertat que al President de la Generalitat, Artur Mas, li caldrà "lluitar primer amb el propi partit, i si cal reformar la federació", a fi de perseguir l'objectiu compromès en campanya.

A l'article Resultats raonables Resina ha dit que "tots" esperàvem una victòria a l'alça de CiU però ha destacat que tots els pronòstics "no eren seriosos" i que "està bé" que no hagi qualllat: "A les pretensions de lideratge absolut podia objectar-se que el currículum independentista del president no presentava prou mèrits per deixar el procés exclusivament en les seves mans. I en nom de què se'ns demanava fer això? En nom d'un partit que no ha estat mai programàticament independentista".

El professor ha subratllat, sobre els resultats electorals, que "és natural" que ERC reprengui el creixement que el tripartit va tallar d'arrel, i ha dit sobre la federació que ara es veu obligada a pactar "
encotillada per unes expectatives que Mas no es pot permetre defraudar amb el pretext d'uns resultats decebedors".

"Paradoxalment, és en aquestes dures condicions, més que en la comoditat d'una majoria absoluta, quan podrà demostrar la seva fusta de líder. Li caldrà lluitar primer amb el propi partit, i si cal reformar la federació, a fi de perseguir l'objectiu compromès en campanya" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat