Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 15 de d'abril del 2013 | 17:03
Recull de premsa

T. Riba: "¿Saben tots els habitants del Baix Llobregat que tot el PIB que genera se'n va a Espanya i no torna?"

"Des del 25-N s'ha volgut enterrar el procés. Però el mort disfruta de molt bona salut i [...] la pedagogia ha de ser portes endins".

El periodista Tian Riba ha indicat a un article al diari Ara que "només hi ha una persona que tingui més pànic a les serps que Indiana Jones. I no és arqueòleg. És un dirigent de CDC que té la capacitat de recordar els somnis".

A l'article El PIB del Baix Llobregat, Riba hi ha continuat explicant que la nit de l'1 al 2 de novembre aquest dirigent "va somiar en serps": "Es va llevar suat i va fer una cerca al Google. Algú t'està traint, va llegir. Aquell dia el líder democratacristià del sud d'Europa va donar per bones algunes de les plagues que caurien sobre un nou estat català".

L'autor de l'article ha dit que va ser llavors que l'anomenat 'procés' "va començar a trontollar", i que "des del 25-N se l'ha volgut enterrar", però que en realitat "el mort disfruta de molt bona salut i en aquest punt de la història la pedagogia ha de ser portes endins". "¿Saben tots els habitants del Baix Llobregat que tot el PIB que genera la seva comarca en un any se'n va a Espanya i no torna?" ha sentenciat Riba.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat