Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 28 de de gener del 2016 | 12:56
Recull de premsa · Política

Pere Cardús: "Has sentit això que diuen de l'Anna Gabriel?"

En un article a Vilaweb el periodista, Pere Cardús, on afirma que  Catalunya està vivint  un "conflicte polític, institucional i mediàtic de primer ordre"  i en el que seria "bo d'abandonar aquest punt d'ingenuïtat massa habitual en això que anomenem procés i tocar de peus a terra i observar les coses tal com són".

I afegeix "si ens pensem que tot el que queda per fer es farà perquè som així de guapos, ens fotrem una castanya sideral"  i "per a rematar la feina ens caldrà més intel·ligència, cintura i mala bava que rialles (insisteixo que no cal abandonar-les del tot)".

I en relació als conflictes ens diu que aquests "són imants per a les mentides. I una de les maneres més eficaces de propagar les mentides són els rumors. Així afirma que "El rumor propagador de mentides és la millor arma per a debilitar el contrincant. I contra els rumors hi ha poques defenses. Del rumor, sempre en queda alguna cosa. Com que és una 'veritat popular', costa molt de desmentir perquè els canals per a fer-ho són molt diferents".

Cardús critica, també, amb duresa  la manera com es fan servir les xarxes socials per a insultar i difamar "dissortadament s'han convertit en un espai on els covards i els miserables actuen impunement". "Perquè es pot estar en desacord absolut amb allò que defensa algú sense cap necessitat d'insultar, difamar ni fer córrer brames de cap mena" sentencia el periodista.

I acaba amb una petició "Em deixeu donar un consell per acabar aquesta reflexió? Si us expliquen una cosa fosca d'algú que lluita per la independència, d'entrada no us ho cregueu i feu entendre a qui us ho ha dit que pot fer un servei involuntari però impagable a l'adversari. Evidentment, no parlo d'informació contrastada, sinó dels rumors i de les mitges veritats. Per no perdre la confiança entre independentistes, sigueu una mica desconfiats. Oi que m'enteneu? Doncs passeu-ho!.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat