Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de de maig del 2012 | 18:41
Recull de premsa · Política

Partal: "Tant al País Valencià com a les Illes sorgeixen episodis de mobilització política que no tenen res a veure amb el marc estatal"

"Crec que preludia canvis de la nostra societat molt positius".

El director de Vilaweb, Vicent Partal, ha posat sobre la taula les mobilitzacions que en els darrers mesos han protagonitzat la societat civil de les Illes i el País Valencià a favor de la llengua i la cultura pròpies. 

"El president Bauzá ha anat trobant cada dia, en un lloc o altre, manifestants que li han demostrat molt explícitament que repudiaven la política lingüística del seu govern" ha destacat el periodista a l'editorial Mallorca revoltada.

"Figures com el batlle de Manacor, Antoni Pastor, o l'ex-president Cristòfol Soler s'han oposat públicament a Bauzá, talment que la tensió s'ha enfilat al capdamunt" ha indicat Partal sobre l'oposició que ha suscitat el president de les Illes fins i tot a sectors polítics.

"És la Mallorca revoltada ─ha continuat─, un panorama que crida l'atenció. La duresa amb què la població topa amb Bauzá és una novetat, per la crispació de carrer que l'acompanya. Jo no recorde haver-ne vist mai tanta".
L'autor de l'article ha subratllat l'"absurditat política" en què es mou Bauzá: "El fet que representants històrics i actuals del PP mallorquí siguen tan clars i contundents, també contra els projectes del seu dirigent, fa ressaltar encara més l'absurditat política en què es mou un president".

"Tant al País Valencià com a les Illes hi ha un nou fenomen en marxa, que és l'aparició sostinguda d'un marc propi de mobilitzacions. Tant al País Valencià com a les Illes sorgeixen episodis de mobilització política que no tenen res a veure amb el marc estatal" ha conclòs. Partal ha advertit: "Crec que preludia canvis de la nostra societat molt positius".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat